Історія людства: Начало всіх начал. Піменова І.К.

Історія людства: Начало всіх начал. Піменова І.К.Назва: Начало всіх начал
Автор: Піменова І.К.
Видавництво: Ранок
Серія: Історія людства
ISBN: 966-679-332-6
Рік: 2002
Формат: DJVU
Сторінок: 71
Мова: українська
Розмір: 11,2 Mb

Ця книжка поведе тебе своїми сторінками в загадкові, таємничі мандри. Ти дізнаєшся, як виникли перші міста, чому всі ми виявилися такими не схожими одне на одного і ще багато всього цікавого та захоплюючого.
\»Хочеш почути казку про золоту середину, та не якусь там вигадану, а щонайправдивішу? О, це буде захоплююча розповідь про дивовижну пору, що сховалась якраз посередині усієї історії людства. Це була така надзвичайна пора, що в ній назавжди поселилися всесильні чарівники і ніжні феї, відважні принци і прекрасні принцеси. Саме там народилися всі по-справжньому чарівні казки. Як же потрапити до цього таємничого світу? Не турбуйся, далеко ходити не треба: загадки середньовіччя вже чекають тебе на сторінках цієї книги. Сміливіше перегортай сторінку! І перед тобою відкриється світ, повний небачених чудес\».

СКАЧАТИ

Історія людства: Начало всіх начал. Піменова І.К. Історія людства: Начало всіх начал. Піменова І.К. Історія людства: Начало всіх начал. Піменова І.К. Історія людства: Начало всіх начал. Піменова І.К.

Оцените статью
Adblock
detector