Географія для допитливих, №3(27)

Географія для допитливих, №3(27)Назва: Географія для допитливих, №3(27)
Вид-во: ТОВ Видавнича група «ОСНОВА»
Рік: 2013
Стор.: 32
Формат: pdf
Розмір: 15.75 MB
Мова: українська

Журнал «Географія для допитливих» створений професіоналами від наповнення до оформлення!
Матеріал журналу містить найсучасніші наукові дані, адаптовані до розуміння дітьми середнього шкільного віку. Сприятиме посиленню інтересу до природничих наук, поширенню світогляду, активізації допитливості, аналітичного мислення.
Ми пробудимо у вашій дитині потяг до пізнання, навчання, корисного дозвілля та відпочинку.

На Землі так багато цікавого! Відкриймо його дітям!
Зміст №3(27):
Географічний березень
Зашифрована карта (Перед тобою сторінки із щоденника мандрівника. Під час подорожі Євразією він робив замальовки певних її регіонів, а для позначення окремих географічних об’єктів використовував їхні образні назви, асоціації або місцеві назви. Спробуй визначити, де побував мандрівник і які об’єкти він позначив на своїх малюнках.)
Статський радник (Віце-президент Імператорського російського географічного товариства поклопотав про особисту присутність секретаря Арханґельського статистичного комітету, колезького асесора Павла Платоновича Чубинського із звітом про хлібне і льняне виробництво Північного краю Росії.)
Най-най
Смугасті трудівники (Україна належить до десятки провідних медових країн світу (шосте місце з валового збору меду) і визнана одним з найбільших виробників меду в Європі. На важливому значенні цього цінного продукту наголошували ще мислителі та лікарі давнини, вважаючи, що вживання меду в їжу збільшує тривалість людського життя. Великий філософ і математик Піфагор стверджував, що досяг поважного віку саме завдяки меду. Мед як важливі ліки оспіваний у казках, народних переказах, піснях. Медом лікували перші народні лікарі-старці, навчені багаторічним досвідом.)
Майже свійські тварини
Перед тобою квест-гра. Починай з пункту 1, а далі слідуй за вказівками.
Мохнатi полярники (… важко знайти тварину, яка більшою мірою, ніж собака, вміє виявляти свої почуття. Радість, смуток, подяку і навіть докори сумління — все можна прочитати в її очах… Зазирніть у собачі очі! Ви побачите в них те саме, що і в людських. По суті, у собак, безумовно, є те, що ми називаємо душею. Р. Амундсен)
Знайди 10 відмінностей

Географія для допитливих, №3(27) Географія для допитливих, №3(27) Географія для допитливих, №3(27)

ЗАВАНТАЖИТИ:
http://dfiles.ru/files/f639blz3
http://turbobit.net

Оцените статью
Adblock
detector