Смачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочів

Смачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочівНазва: Смачно!
Номер / рік видання: № 6 СВ, 2020
Вид-во: ПП \»Арт-комплекс\»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 40,9 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Журнал «Смачно!» – це журнал для тих, хто прагне кожен день радувати своїх близьких смачними і корисними стравами! Це не просто кулінарний журнал, а джерело порад та рекомендацій професійних кухарів для справжньої господині і супер-мами. В «Смачно!» Вас чекає чимало цікавої інформація про корисні продукти і здорове харчування, про харчування дітей і немовлят, а також величезна кількість оригінальних рецептів від читачів, страв національних кухонь народів світу, сезонних блюд.
Тема випуску: \»Страви зі сезонних овочів\» – серед безлічі рецептів неодмінно знайдеться той, що припаде до душі саме вам!
* Овочеві закуски (кімчі з огірків, капрезе з анчоусами, хумус із цвітної капусти, рулетики із цукіні з оливковим паштетом, гарбуз фрі; мариновані овочі швидкого приготування — помідори, кабачки, капуста) * Овочеві салати * Овочеві супи (пряний томатний з сухариками, з печеного перцю, курячий із цвітною капустою, борщ на яблучно-овочевому бульйоні з імбиром, …)* Основні страви з овочів (перець, фарширований кус-кусом та грибами, індичка тушкована з баклажанами і перцем у томатному соусі, шашлички з курки та кабачків, гарбуз, фарширований гречкою та печінкою, овочеве рагу з м’ясом, …) * Овочеві оладки * Випічка з овочами (кіш із броколі, шинкою та помідорами, кекси з кабачками та фетою, стромболі — піца у рулеті) * Овочеві смузі — вітамінний перекус *
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Смачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочів Смачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочівСмачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочів Смачно! № 6 СВ 2020. Страви зі сезонних овочів
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector