Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні страви

Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні стравиНазва: Смачно!
Номер / рік видання: № 2 СВ, 2020
Вид-во: ПП \»Арт-комплекс\»
Формат: pdf
К-ть стор.: 50
Розмір: 54,26 Мб
Мова: українська

Прості кулінарні шедеври на кожен день!
Тема випуску: \»Пісні та дієтичні страви\».
Вже скоро весна. А разом із нею настане період Великоднього посту. Хтось у цей час намагається схуднути після затяжних зимових святкувань, а хтось хоче фізично та духовно очиститися. Серед нас також є чимало тих, хто бажаєте поєднати і те, й інше. Ось чому спецвипуск, який ми підготували для вас є настільки актуальним.
Піст та дієта — це завжди обмеження. Іноді буває досить непросто тривалий час обмежувати себе у споживанні певних продуктів, особливо якщо вони є улюбленими. Тому так важливо саме у цей період урізноманітнити свій раціон. Ми підготували для вас добірку рецептів, які допоможуть вам смачно постити і не менш смачно дотримуватися дієти.
Пісні салати: Олів\’є з кальмарами, салат по-корейськи із буряка, моркви та груші, салат із квашеної капусти, перцю та моркви, салат із грибів і картоплі, салат із селери та яблук з горіхами, салат із квасолею, селерою та перцем, салат із хурмою та яблуком, картопляний салат із оливками.
Пісні закуски: Картопляні ватрушки, шашлички з тофу та овочами, смажена ікра з буряка, бхаджі зі цибулі, хумус із чорних бобів із маслинами, пиріг із рибними консервами і рисом.
Пісні супи: Капусняк із грибами, гарбузовий суп-пюре з розмарином, суп із квасолею та шпинатом, розсольник із перловкою, овочевий суп із | грибами і селерою, гречаний суп із грибами.
Пісні основні страви: Смажена брюсельська капуста з печерицями та горіхами, овочеве рагу з горошком і томатами, гостра тушкована капуста, кускус із м\’ятою і фанатом, перловка з грибами та броколі, горохові котлети, лобіо з базиліком і горіхами, рис із печерицями, картопляне рьошті, запечена морква зі соєвим соусом.
Пісні солодощі: Рахат-лукум із горіхами, фруктовий салат із пряним сиропом, апельсинові кекси з горіхами, медовий пиріг із горіхами, круасани з корицею, ананасовий сорбет.
Дієтичні салати та закуски: Салат із куркою та грінками, салат із креветками і апельсинами, домашня куряча ковбаса, капустяно-огірковий салат із м\’ятою, яйця, фаршировані сиром і зеленню, салат зі сиру хапумі з помідорами, салат із авокадо з огірками та ківі, салат із моркви зі журавлиною та горіхами.
Дієтичні супи: Суп зі шпинатом, печерицями та яйцем, суп із броколі та кореня селери, зелений мінестроне, курячий суп зі стеблами селери, холодник із буряка.
Напої для стрункої фігури: Зелений сік, імбирний напій з морквою та яблуком, смузі з авокадо, банана та полуниць, напій з вівсом і фруктами.
Дієтичні основні страви: Рибно-овочеві котлети, картопляні котлети зі зеленим горошком, курячі гомілки з овочами, запечені у банці, суфле з яловичини, запечене із овочами, котлети з індички на парі, запіканка з броколі і курячим філе, оладки зі сиром, цукіні та вівсянкою.
Дієтичні солодощі: Йогуртове морозиво з брусницею, домашній зефір, шоколадний мус зі сиром, запечений гарбуз із яблуками і чорносливом.
Ви неодмінно з цього випуску поповните свою кулінарну скарбничку! І нехай усі ваші кулінарні експерименти будуть вдалими!! Нехай кожен день буде по особливому смачним!
Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні страви Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні страви Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні страви Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні страви Смачно! № 2 СВ 2020. Пісні та дієтичні страви
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector