Колишися, колисонько!

Колишися, колисонько!Назва: Колишися, колисонько!
Автор-укладач: Валентина Пономаренко
Видавництво: Київ: Веселка
ISBN: 978-966-01-0552-2
Рік: 2011
К-ть стор: 64
Формат: pdf
Розмір: 63,09 Мб
Мова: Українська

Збірник українських народних колискових пісень з нотними записами.
Колискова пісня! Скільки її створив народний геній! Лагідний материн наспів спокон віку засівав дитячі душі любов’ю до людей, до природи, до всього живого.
Книжка унікальна тим, що народилася вона з малюнків дивовижно талановитої художниці Валентини Мельниченко. Створила вона їх давно для видавництва та залишила у спадок всім дітям України! Ці ілюстрації сповнені народних образів-символів. В них вгадуєш народне світобачення, яке так яскраво й емоційно оживила художниця в своїх роботах, даруючи нам радість і любов, вони назавжди оселяться в вашій пам’яті, будуть нагадувати дитинство і пісню матері. Для батьків та малюків.
Серед колискових такі як: \»Ой, в зеленім борі\», \»Люлі-люлі, люлі-ляй\», \»Ой ходить сон коло вікон\», \»Ой спи, дитя, в колисоньці\», \»Ой повішу колисочку\», \»Люляй-люляй, мій синочку\», \»Ой ти, котик, коточок\», \»Ой ну, котку рябку\», \»Люлі-люлі, люліченька\», \»Ой ходила журавочка\», \»Льон збирала\», \»Ой-ну, люлі-люлі\», \»Ой ти, кіт-воркіт\», \»Гойда, гойда, гойдаша\», \»Колисочка хить-хить\», \»Колишися, колисонько\», \»Ой ти, кицю, кицю\», \»Люлі, люлі, люлята\», \»Котику сіренький\» та інші.
Колишися, колисонько! Колишися, колисонько! Колишися, колисонько! Колишися, колисонько! Колишися, колисонько!
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector