Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА)

Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА)Назва: Українська мова: грамотність без репетитора: підготовка до ЗНО і ДПА 2019
Автор: Ющук Іван Пилипович
Вид-во: «Навчальна книга — Богдан»
Рік: 2019
Формат: pdf
Кількість сторінок: 120
Розмір: 79,05 Мб
Мова: українська

Комплексне видання розраховане на самостійне оволодіння законами української мови при підготовці до ЗНО і ДПА 2019. Вправи з ключами забезпечують самоконтроль над засвоєнням знань. Особливості виконання таких завдань полягає в чіткому дотриманні умов, в якості ключів використані висловлювання відомих філософів, письменників та ін. Подані наприкінці посібника тести для самоперевірки — 2 варіанти — допоможуть виявити прогалини в знаннях й усунути їх.
*Фонетика * Лексика * Морфологія * Синтаксис * Робота над текстом: редагування, аналіз тексту*
Для учнів, учителів-філологів, випускників, студентів, усіх, хто хоче навчитися грамотно писати і говорити.
Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА) Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА) Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА) Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА) Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА) Українська мова: грамотність без репетитора (підготовка до ЗНО і ДПА)
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector