Джеронімо Стілтон — Таємниця Сфінкса. Книга 2

Джеронімо Стілтон - Таємниця Сфінкса. Книга 2Назва: Таємниця Сфінкса. Книга 2
Автор: Джеронімо Стілтон
Видавництво: Ірбіс Комікси
Рік: 2015
ISBN: 978-966-974-981-9
Формат: pdf
Кількість сторінок: 48
Розмір: 57,49 Мб
Мова: українська

Це друга книга серії світового бестселеру про Джеронімо Стілтона.
Джеронімо Стілтон живе в місті Мишанія і працює головним редактором газети “Гризун” — найвідомішого видання на цілому Мишачому острові. Понад усе на світі він любить та цінує спокій. Та коли історія всієї планети опиняється під загрозою через підступні плани зловмисних котів-піратів, Джеронімо разом зі своїми друзями та родичами сміливо вирушає в минуле.
У цій пригоді Джеронімо зустрінеться зі своїми найгіршими ворогами, котами-піратами, які віднайшли спосіб подорожувати в минуле, щоб змінити історію на свою користь… Цього разу команда відвідає славний Єгипет у часи побудови пірамід, але коти-пірати вже тут і прагнуть змінити історію та переконати фараона побудувати Сфінкса зовсім по-іншому! Вони хочуть змінити один з найвідоміших пам\’ятників у світі — Сфінкс, що має тіло лева та голову людини! Чи вдасться їм обманути фараона та досягти своїх злих намірів? Чи зможе Джеронімо зупинити їх цього разу?.. Пригоди тривають!
Літературно-художнє видання для дітей та дорослих будь-якого віку.
P.S. Оригінальна назва: The Secret of the Sphinx (Geronimo Stilton Graphic Novels, #2) by Geronimo Stilton
Перекладач: Андрій Поритко
Художник/ілюстратор: Елізабетта Дамі, Ларрі Кейс
Джеронімо Стілтон - Таємниця Сфінкса. Книга 2 Джеронімо Стілтон - Таємниця Сфінкса. Книга 2 Джеронімо Стілтон - Таємниця Сфінкса. Книга 2
d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector