Країна Мумі-тролів — Туве Янсон

Країна Мумі-тролів - Туве ЯнсонНазва: Країна Мумі-тролів
Автор: Янсон Т. (зі шведської переклала Наталя Іваничук)
Вид-во: Л.: «Видавництво Старого Лева»
ISBN: 966-8476-00-X
Рік: 1973; 2005-2012
Стор.: 352 +432 + 524
Формат: pdf, djvu, fb2, epub
Розмір: 41,52 Мб
Мова: українська

Серія \»Країна Мумі-тролів\» — найповніше зібрання творів найзнаменитішої фінської казкарки Туве Янсон про симпатичних і кумедних мешканців Долини Мумі в перекладі українською мовою.
До першої із трьох книг серії про мумі-тролів та інших дивовижних істоток, що населяють Долину Мумі, увійшли повісті «Маленькі тролі і велика повінь», «Комета прилітає», «Капелюх Чарівника». До речі, її казкова повість «Диво-капелюх» (в іншому перекладі — «Капелюх Чарівника») увійшла в скарбницю дитячої літератури світу.
Якось навесні герої повісті, казкові істоти тролі, що мешкали в долині Мумі, знайшли диво-капелюх, який мав чарівну силу, і з того часу почали зазнавати незвичайних пригод. Поетично і водночас дотепно написана книга вчить дітей чесності й порядності, звеличує дружбу.
У Книзі другій ви зустрінетеся з Мумі-тролем, Хропсею, Чмихом, Нюхмумриком, Мумі-мамою та Мумі-татом, а також їхніми старими і новими друзями, помандруєте з ними у світ веселих пригод та великих випробувань: „Мемуари Тата Мумі-троля”, „Небезпечне літо” та „Зима-чарівниця”.
В останній — третій — книзі із серії „Країна Мумі-тролів” знову нові неповторні зустрічі з милим сімейством Мумі-тролів та їхніми багатьма друзями. Маленькі герої книжки підросли настільки ж, наскільки подорослішали читачі „Країни Мумі-тролів”. Тепер їм доводиться замислюватися над важливими речами, якими сповнений світ, — такими, як сенс життя, самопізнання і самоствердження, любов, взаємоповага, щедрість душі. І тому ми щиро радимо почитати цю книжку батькам — якщо вони хочуть більше дізнатися про себе та своїх дітей і дбають про гармонію в родині. Отже, це повісті: \»Невидиме дитятко\» та інші історії, \»Тато і море\», \»Наприкінці листопада\».
P.S. Малюнки письменниці.
Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон Країна Мумі-тролів - Туве Янсон
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector