Герланець В. — Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко

Герланець В. - Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка ЮрашкоНазва: Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко
Автор: Герланець Валерій
Вид-во: К.: Преса України
Рік: 2007-2008
Стор.: 48+12
Формат: pdf
Розмір: 31.4 Мб
Мова: українська

Герланець Валерій Ілліч — дитячий письменник Донеччини, автор 30 книг для дітей. Головний редактор дитячого журналу «Апельсин» До архіву увійшли:
— Дивовижна подорож до країни Канцелярії. — Київ: Преса України, 2008. — 48 с. — Художник Євгенія Ковалець. — ISBN:978-966-472-020-2.
Дивовижна подорож ворона і пензлика до країни Канцелярії у пошуках фарби для маленької Юлі. Там розгортається ціла детективна історія із щасливим кінцем. Чудова історія, а також дуже гарні ілюстрації.

— Мурашка Юрашко. — Київ: Преса України, 2007. — 12 с. — Художник Євгенія Ковалець. — ISBN:978-966-8373-83-1.
Весела різнокольорова книжечка Валерія Герланця познайомить вашу дитину з чудовим мурашкою, який не тільки не злякався дощу, а й надихнувся та намайстрував парасолькі для усієї комашні.
P.S. Аудіоказка \»Як Сонечко плям позбавилося
Герланець В. - Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко Герланець В. - Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко Герланець В. - Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко Герланець В. - Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко Герланець В. - Дивовижна подорож до країни Канцелярії. Мурашка Юрашко
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector