Книга про матір. Моїй матусі

Книга про матір. Моїй матусіНазва: Книга про матір. Моїй матусі. Любій матусі
Автор: Вол. Чуйко
Видавництво:Криниця; Навчальна книга — Богдан
Рік: 2003
Формат: pdf, djvu
Кількість сторінок: 319+28+128
Розмір: 198,86 Мб
Мова: українська

В архіві 3 збірки, присвячені жінкам — мамам, сестрам і донечкам; вірші можуть бути використані до Дня Матері чи Жіночого дня:
1) Книга про матір. Українські поети ХІХ-ХХІ століття. Володимир Чуйко — Криниця, 2003 р., 319 с. — ISBN 966-7575-56-Х
У цій унікальній за змістом антології вперше тематично підібрані та об\’єднані поетичні твори 232-х українських поетів, що присвячені українській матері, яка на важких роздоріжжях історії самовіддано бореться за добро і світло в житті своїх дітей, за продовження роду а значить — за збереження і відродження української нації. Дорогоцінна своїм духовним наповненням, «Книга про Матір», безсумнівно, буде прихильно зустрінута багатонаціональною громадськістю України, викличе велике зацікавлення в широких читацьких колах. Вона слугуватиме консолідації нашого суспільства довколо святого поняття «Мати» на засадах добротворення, любові і демократично-гуманістичних основах Буття людини. У наш час, коли набувають поширення насильницькі та агресивні ідеології, які руйнують духовні основи суспільства, коли жорстокість, егоїзм та аморальність захоплюють у свій вир життя і громадське, і особисте, кожен громадянин України має святий обов\’язок — зберегти вікову добротворчу мораль нашого народу.Прищеплювати високі почуття любові до Вітчизни, до рідної землі, до матері як наставниці душі і хранительки Життя — саме цій меті служить «Книга про Матір».

2) Екслі Х. Любій матусі. — ВАТ Баланс Бізнес Букс, 2004 р., 28 с.
Яким чином можна виказати вдячність матері за все, що вона робить для своїх дітей?
У цьому невеличкому виданні ви знайдете зовсім небагато з того, що варто сказати вашій любій матусі. Це вдячність за те, що вона подарувала вам життя, що забезпечила дах над головою та виховала вас. Тут ми намагаємося зрозуміти її внутрішній світ і цінності життя, усвідомити те, що значить бути матір’ю.

3) Моїй матусі: Двісті віршів для дітей / Упорядник: Г. Кирпа — Тернопіль: Навчальна книга — Богдан, 2011, 128 с. [djvu, pdf] — ISBN 978-966-10-0769-6
У збірнику віршів для дітей “Моїй матусі\» зібрано тематичні твори українських та зарубіжних поетів. Книга — цікава, світла, пронизана ідеями збереження моральних цінностей: добра, милосердя, любові до ближніх, утвердження родинних традицій. Видання необхідне педагогам дошкільних та навчальних закладів, стане в добрій нагоді батькам для сімейного прочитання і, звичайно ж, юним читачам.
Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі
Книга про матір. Моїй матусі Книга про матір. Моїй матусі

d o w n l o a d:

Оцените статью
Adblock
detector