English learner\’s library — The Loneliness of the long-distance runner (Самотній бігун)

English learner's library - The Loneliness of the long-distance runner (Самотній бігун)Название: The Loneliness of the long-distance runner / Самотній бігун
Автор: Sillitoe Alan / Сіллітоу А.
Составитель: Л. Г. Бедринець
Изд-во: Киiв : ККДНК
ISBN: 5-7770-0647-7
Серия: English learner\’s library = Бiблiотечка для тих, хто вивчає англiйську
Год: 1996
Страниц: 64
Формат: PDF
Размер: 45,44 Мб
Язык: English (укр.; рус.)

Посiбник для навчання читання англiйською мовою самостійно з метою удосконалення навичок та розуміння прочитаного. Коментарії та словник українською та російською мовами.
(Adapted by J. Nobes)

Одна з популярних серій видавництва «Знання», що орієнтовані на самостійне вивчення англійської мови. Зокрема, «Бібліотечка для тих, хто вивчає англійську» (English Learner\’s Library)— книжкова серія, що виходила з лютого 1995 до грудня 2012 року за підтримки МФ \»Відродження\» (фонд Сороса). Видавалася як додаток до газети «English Learner\’s Digest» та включала видання творів англійських і американських письменників, а також посібники для навчання читання англійською мовою. Видавець тішить читачів чудовими перекладами іноземної класики й сучасних бестселерів, а також активно просуває практику читання літератури мовою оригіналу. Попри порівняно невеликий вік, видавництво є дуже популярним серед читачів, що пояснюється широким спектром пропонованої художньої та науково-популярної літератури. Наразі серія має логічне продовження у вигляді окремих серій «English Library» та «American Library». Таким чином, серії почали формуватися не за ознакою мови, а за ознакою країни походження автора.

Сіллітоу Алан (1928-2010) — англійський поет і прозаїк, яскравий представник критичного напряму в англійській літературі, характерного для так званого \»покоління розгніваних молодих людей\». Присвятив багато творів долям британських робітників. Не раз приїздив в СРСР, але після 1968, коли в своєму виступі на з\’їзді радянських письменників висловився про порушення прав людини в Радянському Союзі, став персоною нон-грата. Залишив кілька мемуарних книг, в тому числі — про поїздки в СРСР. Ряд творів Сіллітоу були екранізовані («В суботу ввечері, в неділю вранці»). За його словами, \»мистецтво письменника полягає в тому, щоб пояснити складність людської душі з простотою, яка буде зрозуміла всім\».
English learner's library - The Loneliness of the long-distance runner (Самотній бігун) English learner's library - The Loneliness of the long-distance runner (Самотній бігун)
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector