Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 клас

Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 класНазва: Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 клас (№№ 1-3)
Автор: Іваниця Г.А.
Вид-во: Вінниця: Фенікс, Інфракон-I
ISBN: 966-8862-11-2
Рік: 2007
Формат: pdf
Кількість сторінок: 40 с. (кожна частина)
Розмір: 62,5 Мб
Мова: українська

Зошит відповідає програмі для середньої загальноосвітньої школи 1-4 класи — К.: \»Початкова школа\». — 2006). Послідовність вивчення букв у зошиті відповідає \»Букварю\»: Підручник для 1 кл. — 3-тє вид., зі змінами. — К., Освіта, 2003. — 143 с., авт. Вашуленко М. С., Скрипченко Н. Ф.
Зошит № 1 — для роботи в добукварний період навчання грамоти, містить підготовчі вправи до письма; графічні ігри для розвитку окоміру, дрібних м\’язів руки; навчальні завдання для відпрацювання написання елементів букв.
Зошит № 2 — містить навчальні, розвивальні, ігрові завдання для відпрацювання написання рукописних рядкових і великих букв алфавіту, поєднання їх в складах, словах.
Зошит № 3 — для роботи в післябукварний період. Навчання грамоти містить навчальні, розвивальні, ігрові завдання для закріплення написання рукописних рядкових і великих букв алфавіту, поєднання їх в текстах.
P.S. Художник: Н. Мосейчук. Автори віршів: Ю. Бичківська, Л. Шевчук.
Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 клас Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 клас Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 клас Малюй-пиши! Зошит для письма та розвитку мовлення. 1 клас
d o w n l o a d :

Оцените статью
Adblock
detector