ДПА 2016. Англійська мова. 11 клас. Level B1. Practice tests

ДПА 2016. Англійська мова. 11 клас. Level B1. Practice testsНазва: ДПА 2016. Англійська мова. 11 клас. Level B1. Practice tests
Автор: Mitchell H.Q.
Рік: 2016
Кількість сторінок: 96
Формат: PDF
Розмір: 51 Мб
Міжнародне видавництво MM Publications розробило посібники Go for Ukrainian State Exam для підготовки до ДПА-2016 з англійської мови випускників 11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів (рівень В1) та випускників 11-их класів загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням іноземних мов (рівень В2).
Посібник Go for Ukrainian State Exam від видавництва MM Publications містить деталізовану інформацію щодо формату, критеріїв оцінювання робіт та розподілу балів. Також у посібнику представлені 8 тренувальних тестів для учнів, перший з яких містить коментарі щодо стратегій виконання завдань ДПА та корисні поради. Тексти, представлені у посібнику, відповідають Програмі ДПА 2016. Окрім цього, в кінці посібника Go for Ukrainian State Exam є граматичний довідник та словник з перекладом, які допоможуть учням якісно та комплексно підготуватись до іспиту.
Видання представлені у формі тренувальних тестів для підготовки до державної підсумкової атестації нового формату 2016-ого року. Всі тести відповідають рівню та формату іспиту, встановленим Міністерством освіти і науки України.

Скачать с Turbobit

Скачать с File Space

Оцените статью
Adblock
detector