Корисні канікули. Прощавай, перший/другий/четвертий клас!

Корисні канікули. Прощавай, перший/другий/четвертий клас!Название: Корисні канікули. Прощавай, перший (другий/четвертий) клас!
Серия: Корисні канікули. Авторська школа Н. Компанець
Автор: Компанець Н. М.
Изд-во: ВГ «Основа»
Год: 2010
ISBN: 978-966-333-669-5
Стр.: 96+96+96
Формат: pdf
Размер: 153,34 МB
Язык: українська

Cхвалено МОН України.

Дитина успішно закінчила навчальний рік. Проте перед батьками та вчителями постає завдання правильної організації відпочинку дитини в поєднанні з її інтелектуальним розвитком.
Посібник призначений для виконання завдань кожного дня протягом літніх канікул. Цікаві тексти для читання, завдання для повторення лічби, тренування уваги, самоконтролю, майстрування, кулінарії допоможуть підтримати і розвинути не тільки загальнонавчальні навички, але й увагу, пам’ять, мислення дітей, допоможуть їм зустріти наступний навчальний рік, не втративши набуті протягом попереднього навчального року знання. Особливу увагу посібнику приділено завданням для розвитку техніки читання та збільшення його швидкості. Матеріал книжки відповідає чинним шкільним загальноосвітнім програмам. Посібник надає вчителеві можливість забезпечити дітей додатковими завданнями на початку канікул, а також перевірити їх на початку наступного навчального року. Це сприятиме мотивації дітей та заохотить їх до щоденної роботи з посібником влітку. Для вчителів та учнів початкових класів, керівників методичних об’єднань шкіл, батьків.
Корисні канікули. Прощавай, перший/другий/четвертий клас!Корисні канікули. Прощавай, перший/другий/четвертий клас! Корисні канікули. Прощавай, перший/другий/четвертий клас! Корисні канікули. Прощавай, перший/другий/четвертий клас!

d o w n l o a d:

окремо:
Корисні канікули. Прощавай, перший клас! (29,38 MB):

Корисні канікули. Прощавай, другий клас! (30.24 MB) :

Оцените статью
Adblock
detector